Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wat leuk dat je de weg hebt gevonden naar onze webshop. Wanneer je hier een bestelling plaatst, wordt een overeenkomst op afstand gesloten tussen tussen koper en verkoper. Daarom moet je eerst akkoord gaan met onze algemene voorwaarden, die van toepassing zullen zijn op deze overeenkomst. Wees geen simpele duif en neem even de tijd om deze voorwaarden door te nemen voor je een bestelling plaatst. Als jij een minderjarige canaille bent (jonger dan 18 jaar), dan heb je de toestemming nodig van je ouders of wettelijke voogd om een bestelling te plaatsen en te betalen. Voorstellen om in ruil een keertje de tafel te dekken, kan helpen! 

 

1. Identiteit van de verkoper

 

Les Canailles

Celma BVBA

Middenlaan 29

3800 Sint-Truiden

België

Tel. 0486/031067

BTW-nummer  BE0672.913.249

Rekeningnummer BE 61 1431 0143 4217

 

2. Items en prijzen

 • De prijs vermeld bij een artikel is exclusief kosten voor verzending. Wanneer de prijsvermelding kennelijk fout is, bijvoorbeeld door een vergissing of typefout, zijn wij niet gebonden door dit aanbod.
 • De producten aangeboden in onze webwinkel worden voorgesteld door middel van foto’s met gedetailleerde beschrijving van de goederen. Wij proberen onze items zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven en zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Kennelijke vergissingen of fouten binden ons niet. De foto’s bij elk product zijn decoratief en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.
 • Wanneer je een item wenst te bestellen, baseer je je het best op de maten van het model om te weten of een item jou zal passen. Je kan ook steeds contact met ons opnemen via Messenger of door te mailen naar smile@bylescanailles.com indien je twijfelt over de maat van een bepaald kledingstuk. 

 

3. Betaling en bijkomende kosten

 • Betalen op deze webshop kan op een gemakkelijke en veilige wijze via een erkend Belgisch betalingsplatform.
 • De kosten van verzending zijn voor rekening van de consument en bedragen €6,50 per verzending. Dit bedrag zal direct aangerekend worden bij de eindbetaling.
 • De betaling van je bestelling gebeurt volledig voor de verzending.
 • Zodra je de betaling hebt uitgevoerd, beschouwen we dit als een definitieve bevestiging van de bestelling. Je krijgt een bevestigingsmail en je factuur per mail.

  

4. Verzending

 • Verzenden gebeurt door B-post binnen de 4 à 5 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het item. Wanneer je een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag, zal deze termijn beginnen te lopen vanaf de eerstvolgende werkdag.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de levering, te wijten aan het postbedrijf zelf.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor het verloren gaan van jouw items indien dit feit een overmachtsituatie betreft. Indien wij zelf een fout of onzorgvuldigheid begingen in de verzending van uw items, zal je recht hebben op een waardebon, die overeenstemt met het bedrag van je aankoop plus kosten van verzending.
 • Wanneer je niet thuis bent op het moment van aankomst, wordt je pakje overgedragen naar een postpunt en word je hiervan op de hoogte gebracht. Je kan je pakje dan in een dichtstbijzijnde postpunt gaan ophalen.

 

5. Bevestiging

Wanneer je bestelling geplaatst is, krijg je via mail een bevestiging van je bestelling. Vanaf dan kan je beginnen aftellen tot je kan gaan pronken met je nieuwe item.

 

6. Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen de 14 dagen af te zien van je aankoop. Wanneer je je wil beroepen op je herroepingsrecht, dan verwittig je ons binnen de 14 dagen na ontvangst van je pakje per mail op smile@bylecanailles.com. Voor het retourneren gelden volgende voorwaarden:

 

8. Intellectueel eigendom

 Alle foto’s, tekst, logo’s op deze website, op drukwerk en social media kanalen zoals Instagram en Facebook zijn beschermd door het auteursrecht. Ons materiaal mag enkel door een derde gebruikt worden na voorafgaande toestemming en met uitdrukkelijke vermelding van naam en logo van Les Canailles. Wil je een foto gebruiken, neem dan even contact met ons op.

 

8. Privacy

Alle persoonlijke informatie die wij van jou ontvangen, behandelen wij in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

 

9. Opmerkingen

 Heb je opmerkingen of vragen over onze algemene voorwaarden of de website in het algemeen? Via de contactpagina kan je ons bereiken of ook via Facebook Messenger.